Goeikes – Helmonders in beeld draait succesvolle crowdfunding

Met behulp van 106 bevlogen donateurs haalt Goeikes – Helmonders in beeld een bedrag van € 14.717,- euro op. Dat is € 1.717,- meer dan de stichting wilde bereiken. Onder de donateurs bevinden zich naast Kunstloc Brabant en Helmond Marketing diverse bedrijven en  tientallen particulieren.

Goeikes is een project voor Helmonders, door Helmonders en over Helmonders. Het is daarom ook ontroerend te zien dat het project zo breed uitgemeten wordt in de stad. Met het opgevallen geldbedrag wordt er een foto-expositie in de stad gerealiseerd.

Naast de expositie komt Goeikes met een fotoboek, welke op 4 november wordt gepresenteerd in de Cacaofabriek. Deze is volledig door de gemeente Helmond gefinancierd. Binnen het fotoboek en de expositie staan de 13 wijken centraal, welke elk door een andere fotograaf zijn vastgelegd.

Meer weten over Goeikes – Helmonders in beeld? volg dan de Facebookpagina of Instagram. Ook op Ditisonzewijk verschijnt in de aanloop naar de expositie geregeld bericht over het culturele project.

1,299 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *