Gratis workshops voor vrijwilligers

Om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te versterken biedt Leren met LEV diverse workshops aan. Op 28 maart kun je deelnemen aan de workshop Netwerken en op 18 april aan de workshop Passend Besturen. Beide workshops zijn gratis en worden verzorgd door professionals van de Sesamacademie. Ze vinden plaats in het hoofdkantoor van LEVgroep in Helmond. Aanmelden kan via de website www.lerenmetlev.nl.

Als je vrijwilliger bent bij een stichting of vereniging of actief bent bij een bewonersinitiatief, zijn je contacten heel belangrijk én noodzakelijk. Je wilt immers iets voor elkaar krijgen en daar heb je andere mensen bij nodig. Hoe pak je dit aan? We bekijken samen welk netwerk je nodig hebt en hoe je mensen kunt gaan benaderen. Je leert onder meer hoe je contacten legt en hoe je jezelf kort en krachtig presenteert. Leer ook van de ervaringen van de andere deelnemers. Workshop Netwerken wordt op 28 maart gegeven door Helen Eggenkamp en begint om 19.30 uur.

Op 18 april bieden we een tweede gratis workshop aan: Passend Besturen voor organisaties die zoeken naar een vorm van besturen die past bij de organisatie en bij de tijdgeest waarin mensen steeds minder tijd hebben. Het valt voor veel organisaties niet mee om nieuwe bestuursleden te vinden. Door anders te kijken naar de samenstelling en taken van het bestuur kun je creatieve oplossingen bedenken; maak het leuk en flexibel! Annet Schreurs verzorgt op 18 april om 19.30 uur deze workshop.

Meedoen?
Aanmelden kan via de website www.lerenmetlev.nl (bij vrijwilligerscollege). Met vragen kun je contact opnemen met Renske Bartels: renske.bartels@levgroep.nl, telefoon 06 89 97 06 53.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

365 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *