De Greef Feest is begonnen op het oude vertrouwde adres

Toine en Christine de Greef hebben op 2 januari hun carnavalswinkel aan de Dorpsstraat 63 te Stiphout geopend. In het bezit van jarenlange ervaring in de feest- en carnavalsbranche willen zij hun kennis inzetten ten behoeve van de verkoop van carnavals- en feestartikelen vanaf de jaarwisseling tot aan de carnaval. Hiermee vullen zij de leemte in die ontstaan is door het wegvallen van De Greef Textiel BV begin mei 2017.
Met een uitgebreide nieuwe collectie tezamen met deskundig advies zullen zij klanten adviseren bij de keuze naar een perfecte outfit.
Een half jaar na het tenietgaan van De Greef Textiel BV (met voormalige vestigingen in Helmond, Veldhoven, Horst, Venray en Tilburg), zijn de kaarten opnieuw geschud. Het gehele bedrijf is opgesplitst onder de oude aandeelhouders die ieder een deel of delen van het bedrijf in afgeslankte vorm voortzetten. Het vrijgevallen marktaandeel carnaval dat de Greef Textiel BV bezat was te mooi om laten verdampen. Derhalve hebben Toine en Christine de koppen bij elkaar gestoken en bekeken wat de mogelijkheden tot specialisatie op dit vakgebied waren. Economische grondslagen alsmede passie voor het product hebben hun doen besluiten om dit initiatief in Helmond uit te werken.
Een volwaardige feest- en carnavalswinkel van 1000m2 op het oude vertrouwde adres in Stiphout.

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws:
www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,156 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *