Op dinsdagmiddag 18 april brengen burgemeester en wethouders een wijkbezoek aan Mierlo-Hout. Vanuit de pas opgerichte commissie Groen van de Wijkraad wordt in wijkhuis De Geseldonk een filmpje gepresenteerd over het Groot Goor. Met deze video brengt de commissie een aantal punten onder de aandacht bij de leden van het college van B&W van de gemeente Helmond. De leden van de commissie Groen willen de natuur in Mierlo-Hout behouden en beschermen en in overleg met de gemeente meebeslissen over het onderhoud van natuur en gemeentetuinen. Door middel van het filmpje wil de commissie het college wijzen op een van de pareltjes in Mierlo-Hout, het belang hiervan voor de inwoners en de noodzaak om met de commissie samen te beslissen over eventuele werkzaamheden in deze gebieden.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

2,637 totaal aantal vertoningen, 9 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. R Warners Reply

    Mooi filmpje, kunnen ze dat ook maken van het maanlandschap van het goorlooppark west

  2. Nellie v.Neerven Reply

    Mierlo-Hout , wat mij ook opviel nu ik slechter kan lopen en toch een boswandeling wil maken BANKJES !!! Inderdaad er ontbreken bankjes in het bos en het mogen er gerust meerderen zijn, ivb met vernielzucht en hangjeugd is dat ook weer moeilijker te realiseren, en heb daar begrip voor. Ook zou ik graag zien dat de zwarte bes die hier eentje staat in Mierlo-hout, graag genoteerd stond, maar niet voor iedereen lukraak openbaar gemaakt gaat worden wel voor de natuur mensen. oja en vergeet niet dat er ontzettend mooie wespenorchideën staan in het Grote Goor en ik daar prachtige foto,s van heb genomen. Dat ze massaal worden om gemaaid door de gemeenten , wat toch een beschermde plant is in Nederland. Groetjes Nellie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *