• DIOW fietsbeurs Brandevoort 2018 HVR (1)
  • DIOW fietsbeurs Brandevoort 2018 HVR (2)
  • DIOW fietsbeurs Brandevoort 2018 HVR (4)

Zaterdag 7 april was het dan weer zover, de Fietsbeurs in Brandevoort! Een evenement dat helaas verwaterd was, maar te mooi om nooit meer te organiseren, vonden Lucie Schreurs en Nicole Schade van Westrum. Eerder organiseerden zij samen met het team de intocht van Sinterklaas in Brandevoort. Zij zijn hiermee gestopt na de editie van 2017. Toen ze bij de Stichting Brandevoort in Actie (SBIA) aangaven te gaan stoppen met de organisatie van de intocht, hebben ze laten weten dat ze toch graag nog iets voor de SBIA wilden blijven doen en hebben de Fietsbeurs weer nieuw leven ingeblazen. En dit hebben ze met succes gedaan!

Het weer speelde natuurlijk ook een erg belangrijke rol, meer dan 20 graden stond er op de thermometer en in de volle zon werden er veel verschillende soorten fietsen gebracht voor de verkoop. Om 13.00u zou deze verkoop starten maar tussen 12.30u en 12.45u stonden er al mensen aan de poort, onder het motto ‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. En de verkoop liep fantastisch goed, binnen een half uur was zeker meer dan 70% van de gebrachte fietsen al verkocht. Van het verkoopbedrag wordt 10% ingehouden voor de SBIA, waarmee weer andere activiteiten gesponsord kunnen worden. Deze editie heeft weer een erg leuk bedrag opgeleverd waarmee er dus weer financiële steun gegeven kan worden aan een ander evenement in Brandevoort. Zo helpen we elkaar!

Omdat het weer een groot succes was dit jaar gaan Lucie en Nicole er zeker mee door en zal volgend jaar de volgende editie plaatsvinden. De datum zal op tijd bekend gemaakt worden.

 

2,052 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *