Grootste jeugdtoernooien in de regio slaan handen ineen!

Tennisverenigingen TV Carolus uit Helmond en MTV uit Mierlo slaan de handen ineen om vanaf de zomer hun jeugdtoernooien aan elkaar te koppelen. Afgelopen week werd dit op de finaledag van het wintertoernooi van TV Carolus bekend gemaakt. Bastiaan van de Laar, Pam Sijmens (MTV) en Veerle de Martelaere (TV Carolus) hebben, samen met enkele anderen, de afgelopen maanden verkend hoe beide toernooien nog sterker gemaakt kunnen worden. Hoewel beide verenigingen niet hoeven te klagen over deelnemers, elk toernooi heeft ongeveer 200 deelnemers, biedt samenwerken nog meer perspectief. De jeugdige vrijwilligers hebben inmiddels hun sporen verdiend als toernooicoördinator. Beiden werken met een gedreven commissie met daarin veel jeugd ondersteunt met enkele volwassenen. En zijn dit alle ideeën voor de toekomst? Zeker niet, waar mogelijk zal ook met andere tennisverenigingen worden samengewerkt. Het gaat erom dat we de tennisjeugd mooie wedstrijden kan spelen en dat we zorgen voor onvergetelijke toernooiweken.

De samenwerking is ook voor de sponsors Sported Mierlo en Il Borgo Helmond interessant. Zij zijn blij met de samenwerking en het vergroten van hun bereik. Il Borgo verlengde recent het contract, als partner voor de jeugd van TV Carolus met drie jaar.

Vanaf deze zomer gaat de Summer Grand Slam van start. Beide toernooien hebben vaste weken, het toernooi bij TV Carolus is de laatste week voor de zomervakantie en bij MTV wordt in de laatste week van de zomervakantie gestreden om de titels.

DSC_5443-1  IMG_3702

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,996 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *