Gustaf & Otto releasen CD in wijkhuis ’t Brandpunt

Gustaf & Otto hebben na jarenlange voorbereiding recent de productie van hun Cd afgerond, en het resultaat mag er zijn. “Het heeft inderdaad jaren geduurd voordat deze klaar was, het ontbrak ons simpelweg aan tijd om onze inspiratie om te zetten in muziek die goed genoeg was om op te nemen.”

‘Belinda, de heetste meid van Tinder‘ zal vrijdag 29 juni gereleaset worden, en zal te downloaden zijn via alle bekende download- en streaming-sites. De officiële videoclip is te bekijken op o.a. Tv Oranje en het YouTube-kanaal van A-Team Records.

Om dit heugelijke feit te vieren, nodigen wij graag iedereen uit om de officiële videoclip en feesthit te komen bekijken en luisteren a.s vrijdag 29 juni vanaf 21.00 uur in de woonkamer van Brandevoort ’t Brandpunt, Biezenlaan 29 Helmond.


Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,276 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *