H20 Pop-Up Festival ’17 Helmond

Op zaterdag 16 september vindt de 2e editie van het H2O PopUp Festival plaats op de locatie van Raymakers Textiel aan de Kanaaldijk NW 61 Helmond tegenover het Havenplein. Aanvang 19.00 uur. Toegang gratis. “Deze authentieke en qua ligging centrale festival locatie is uiterst uniek te noemen”, aldus de organisatie van Helmond H2O. ”Het voldoet geheel aan onze wens om het H2O Pop-Up Festival dit jaar weer richting centrum Helmond te trekken waardoor ook veel horecaondernemers in de stad profijt hebben van de aantrekkingskracht van dit evenement. Voor Raymakers Textiel een mooie manier om  Helmond op een adere, verrassende wijze te delen met Helmond en voor deze gelegenheid om te toveren in een sfeervolle plek waar men kan genieten van aangename muziek, bijzonder straattheater en een diversiteit aan food en drinks.” H2O Unplugged: podium voor muzikaal poptalent uit eigen stad!

Zaterdag 9 september opent het Helmond H2O Pop-Up Festival 2017 met de 6e editie van het inmiddels razend populaire evenement “H2O Unplugged” in de Cacaofabriek in Helmond. Ook dit jaar brengen zangers en zangeressen met Helmondse roots of postcode in een sfeervolle setting hun vertolking van de ultieme cover. Zonder fratsen, op authentieke wijze: ”unplugged”. Elke artiest brengt een bijzonder lied van zijn/haar held ten gehore.

Na een korte introductie van de artiest volgt de song. Puur, met akoestische begeleiding. Een breed scala aan muziekgenres komt voorbij. Pop, fado, blues, country, rock, Nederlandstalig, alles mag…De laatste kaarten zijn nog te bestellen via www.ticketview.nl/shop/h2o. Aanvang 20.30 uur, Zaal open 19.30 uur Line up 2017 Harold Meulendijks – Aniek Westerdijk- Ernst le-coq D’Ármandville- Maud van der Zanden – Nika van Stiphout – Ivo van Rossum – Tamara Maas – Petry Martens – Melissa Janssen – Ruud Gruijters – Anne van Haandel – Robert van den Broek – Erica Wessels – Diedrik Muskens – Marloes Cortenbach – Britt Strijbosch – Brenda van Hoof – Patrick van de Pol Volg H2O Pop-Up Festival en H2O Unplugged ook op Facebook en Instagram en kijk voor meer informatie op de website www.helmondh2o.nl

weekkrant_de_loop_samen_met_ditisonzewijk

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,817 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *