Halloween doolhof

In de Basstraat op de nummers 40 en 52 is een Halloween doolhof gemaakt. De huiverende voorpret begint buiten al, waar men wordt opgewacht door een zombiebruid en twee revuedanseressen. Diverse figuranten lopen tussen het wachtende publiek door. Bij beide locaties hangt een lijst met waarschuwingen en voorzorgen. De sfeer is geweldig, er klinken zenuwachtige lachjes, want het is toch wel een beetje eng voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen.

In het doolhof aan de ene kant wordt de illusie gewekt van een maisveld en een bosachtige omgeving. Van alle kanten wordt je belaagd door horrorclowns, het jochie uit de film It met het gele regenjasje en de rode ballon, skeletten en andere griezels. Je loopt door de mist, veroorzaakt door een rookmachine, door halfduistere, smalle gangetjes, niet wetend wat er om de hoek op je wacht.

Het doolhof aan de andere kant van de parkeerplaats is bevolkt met zombies. Ook hier enge figuranten, een raam waar de illusie wordt gewekt dat daarachter een horde zombies probeert los te breken, griezelige monniken, een zombiefamilie die de weg wijst en een gruwelslager. Ook hier loop je in het halfduister door smalle gangetjes. En om iedere nieuwe hoek zie je weer nieuwe huiveringwekkende voorstellingen. Dan zijn er nog de geluiden die de rillingen over je rug laten lopen.

Opgelucht sta je weer buiten waar je wordt verwezen naar het snoep en drinken en een knapperend houtvuurtje. Zwevende kaarsjes verlichten deze plek. Je komt hier weer een beetje tot rust na al die gruwelen.

Zaterdagavond 28 oktober om half acht is dit Halloween doolhof nog gratis te bezoeken. Hou je van een griezelen dan is het Halloween doolhof zeker een bezoekje waard.

Verslag: Regina Blok

Foto’s: Nicky Reijntjes

 

Meer-Helmond-Noord-digitaal-wijk-nieuws

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
www.helmond-noord.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Helmond-Noord
Twitter:  Ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,909 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *