Hans uit Helmond verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Hans uit Helmond verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Amsterdam, 14 maart 2019 – Een droom is werkelijkheid geworden voor Hans uit Helmond. Hij heeft in de februaritrekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werd Hans met een smoes uitgenodigd bij het Singer Laren. Daar stond Robert ten Brink, ambassadeur van de BankGiro Loterij, klaar om hem te verrassen met de cheque. 

Hans (76) is compleet overdonderd: “Ontzettend bedankt. Hier ga ik enorm van genieten. Ik ga een deel van mijn hypotheek aflossen én een nieuwe auto kopen.”

Singer Laren en de BankGiro Loterij

Hans werd samen met Gerda, een vriendin, verrast in het Singer Laren in Laren, een van de culturele organisaties die dankzij de deelnemers van de BankGiro Loterij jaarlijks een bijdrage ontvangt.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur

Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder.

 

352 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *