Heel Helmond BBQ’t

Op zaterdag 26 augustus as is het festijn ‘Heel Helmond BBQ’t’. Op die dag is het de bedoeling dat zoveel mogelijk Helmonders elkaar opzoeken, de barbecue voor aan de straat zetten en samen bakken en eten. Samen actief de verbinding aangaan en Helmond op een positieve manier in het licht zetten.

 

Heel Helmond BBQ’t

heel helmond bbq tHelmond laat op 26 augustus zien dat we er met elkaar zijn en dat we er voor elkaar zijn. Op dit laatste weekend van de vakantie gaan we ons langzaam opmaken om weer naar school of aan het werk te gaan. Bijna iedereen is terug van vakantie en natuurlijk zijn we benieuwd naar de vakantiebelevenissen van familie, vrienden en kennissen. Een mooie gelegenheid om elkaar uit te nodigen en bij te kletsen onder het genot van een heerlijk stukje vlees, vis of groentepakkettje op de barbecue.

Het is de bedoeling dat we in contact komen met elkaar, met de straat en met de buurt. Dus we zetten op zaterdag 26 augustus de barbecue niet achter in de tuin, maar voor op straat of op het plein of het veldje in de buurt. Op die manier komt heel Helmond naar buiten en ontmoeten we elkaar!

 

Initiatieven

Naaste buren, hele straten of ook verenigingen, clubs en buurtverenigingen worden uitgedaagd om op zaterdag 26 augustus samen te gaan barbecueën. We vragen Helmonders hun eigen initiatieven te delen op onze Facebookpagina: www.facebook.com/helmondbbq. Op die manier inspireren Helmonders andere Helmonders die ook iets willen organiseren. De mooiste, meest creatieve of meest opzienbarende initiatieven worden beloond met een barbecue-pakket van slagerij Romonesco.

Natuurlijk worden ook muziekgezelschappen, bands, theatergezelschappen uitgedaagd om aan te sluiten bij activiteiten die georganiseerd worden of zelf initialen te ontwikkelen. En dat geldt natuurlijk ook voor ondernemers en horecagelegenheden.

 

Samen

Helmond zijn we vooral samen! Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende gedachten, maar uiteindelijk samenwonend in 1 stad: Helmond. Niet tegenover elkaar, maar naast elkaar: samen aan de barbecue en samen eten.

26 augustus is daarom een unieke gelegenheid om – voorbuiten – elkaar te ontmoeten.

Samen met al die Helmonders gaan we zorgen dat we met ‘Heel Helmond BBQ’t’ de stad op een mooie manier op de kaart zetten!

 

Voor meer informatie:
Joop Vos
06 5313 7156

info@joopvos.com

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,739 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *