Een hele bijzondere mijlpaal voor Carolus Borromeus College

Het Carolus Borromeus College bestaat dit schooljaar 100 jaar. Een hele bijzondere mijlpaal! Tijdens het hele schooljaar staan verschillende activiteiten op de planning. Maar voor jullie is uiteraard de reünie op 11 mei het hoogtepunt. Het Carolus is gefuseerd met de IVO-mavo St Joseph en daarom is dit schrijven ook voor oud-leerlingen van die school bedoeld. Jullie zijn welkom!

Nostalgie
Dit wordt dé avond om jaargenoten te ontmoeten die je al lang niet meer hebt gezien, en eens bij te kletsen over alle streken die je hebt uitgevreten tijdens jouw middelbare schooltijd. En natuurlijk is het leuk om docenten te ontmoeten waar je altijd les van hebt gehad. Hopelijk herken je elkaar nog!

Meld je aan!
De reünie begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Hij wordt georganiseerd in het atrium van de school. Er zijn lessen die je kunt bijwonen voor een stukje nostalgie, er lopen fotografen rond voor jaarfoto’s en toporkest Anderkovver zorgt gegarandeerd voor een topsfeer. Een paar snacks en drankjes zijn inclusief.

Half december is er ook een brief over deze reünie rondgestuurd en op sociale media geplaatst. Zeer velen geven aan te komen maar hebben zich nog niet ingeschreven. Het is voor de organisatie heel erg fijn als we vroegtijdig weten hoeveel voorinschrijvingen er zijn. Het zou jammer zijn als bijvoorbeeld het bier voortijdig op is, of dat er geen ruimte meer is.. Daarom: graag nu al inschrijven.

Meer informatie en de link om je aan te melden, vind je op

https://carolus.nl/Carolus-100-jaar/Re%C3%BCnie


Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,154 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *