Helmcross op Berkendonk

Op 13 en 14 oktober zal de 3de editie van de Helmcross weer plaatsvinden op recreatiegebied Berkendonk. Het zijn weer 2 dagen wielerspektakel voor het hele gezin. Wederom heeft de organisatie weer een loodzwaar, technisch en uitdagend parcours neergelegd waar de renners hun tanden op stuk kunnen bijten en het publiek weer kan genieten.

Op zaterdag 13 oktober kan het publiek de renners van de toekomst aan het werk zien tijdens de landelijke KNWU Jeugdwedstrijd veldrijden. Uit heel Nederland komen de renners naar Helmond, maar ook de winnaar van vorig jaar, Guus van den Eijnden, zal voor het laatst zijn kunsten vertonen omdat hij volgend jaar geen jeugdrenner meer is. De jongste renners starten om 10:15. De laatste wedstrijd zal rond 16:00 uur afgelopen zijn.

Op zondag 14 oktober worden er wedstrijden gereden uit de regionale wintercompetitie, de Toma Cycles Cup. Om 10:15 trappen de junioren mountainbike en veldrijden af. Teven zullen dan ook de dames vertrekken, met daarbij de winnares van vorig jaar, de Helmondse Mirte Klerkx, aan de start. Ook dit jaar zal zij weer een poging wagen de winst binnen te halen. Bij de Masters Cyclocross zal veelvoudig winnaar Edwin Raats aan de start staan. Ook zijn vorm wordt steeds beter en de kansen op de winst stijgen. Als laatste staan de mountainbikers op het affiche.
Het is voor iedereen mogelijk om mee te doen aan deze laagdrempelige competitie.

1,283 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *