Helmond heeft Nederlands leukste kapster

Hair & Style van kapster Meggy Saris is uitgeroepen tot de leukste ZZP-Kapper van Nederland. De publieksjury verkoos haar met 267 stemmen en een gemiddelde rapportcijfer van 9,67. In zowel Noord-Brabant als Helmond werd zij in de categorie voor Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) de grootste.

De in Mierlo-Hout gevestigde Meggy Saris reageert enthousiast. “Hoe gaaf is dat je met je mooie kleine bedrijf, zo’n grote prijs in de wacht kan slepen. Wat een waardering van de klanten! Ben zo ontzettend trots op deze prestatie.” Voor Hair & Style is het nu de vijfde keer dat ze de leukste kapsalon van Helmond is geworden, na deze reeks awards op een rij, was de award voor leukste van héél Nederland toch wel echt de kers op de taart. De Award Show van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon op 3 juni 2018 werd, net als de voorgaande editie, een geweldige happening. Alle gemeentewinnaars mochten voorafgaande aan de Award Show op de foto met Fred van Leer of Miss Nederland Nicky Opheij. Zangeres Maan gaf zowel tijdens de Award Show als de afterparty 2 weergaloze optredens. Valerio Zeno trad bij de afterparty op als DJ Phalerieau, samen met MC Aleinde Lon. De Award Show werd gepresenteerd door Kim Kötter.

Wil u ook eens een bezoekje brengen bij de leukste Kapsalon van Nederland? Dan kunt u naar Kapsalon Hair & Style aan de Odulfusstraat 12 in Mierlo Hout.
Meggy Saris werkt op afspraak, u kunt haar bereiken op telefoonnummer: 0492-785750

Foto’s bron: Award Show NL

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,617 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *