HWC De Helmvaarders hield in het paasweekend een HIT, oftewel een Helmond International Tournament, Canoe Polo toernooi ter gelegenheid van hun 25 jarig jubileum. Er was niet alleen een internationaal kano polo toernooi, maar er werden ook clinics gegeven om kinderen te laten kennis maken met deze sport. De kinderen konden zich via JIBB opgeven voor deze clinics.

De deelnemende teams kwamen vooral uit Engeland, België en Duitsland, maar er waren ook teams uit Denemarken en Finland. Helaas hadden teams uit Zuid Europa afgezegd, omdat ze dachten dat het te koud zou zijn. Maar het was dit paasweekend fantastisch weer.

HWC de Helmvaarders is gevestigd aan de Kanaaldijk Zuid-Oost vlak bij sluis 8. In mei en juni wordt een beginnerscursus georganiseerd voor de mensen die na deelname aan de clinics deze sport willen gaan beoefenen, deze beginnerscursus wordt de kajak-experience genoemd. De mensen kunnen dan in een kano zelf ervaren hoe het is om te poloën. Ook wordt er een dagje wildwater-varen  georganiseerd. De belangstellenden kunnen dan alle facetten binnen de vereniging van het kanovaren beleven. Voor meer informatie en inschrijven kan men op de trainingsavonden op maandag- en woensdagavond langskomen bij HWC De Helmvaarders of kijk op de website www.helmvaarders.nl.

367 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *