Helmond is ook dit jaar weer hofleverancier van de Brabants Besten!
Helmond is ook dit jaar weer hofleverancier van de Brabants Besten! Van den Broek Logistics B.V., Lavans B.V., Manders Totaal waren dit jaar wederom benoemd tot Brabants Besten. Voor Swanenberg hydraulic systems was het de eerste keer om benoemd te worden.

brabants-bestenBrabants Besten zijn private MKB ondernemers die het goede voorbeeld geven op het terrein van sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, reshoring en flexicurity.  Zij zijn door gedeputeerde Bert Pauli van Provincie Noord-Brabant benoemd tot Brabants Besten omdat zij uitblinken in de manier waarop zij hun medewerkers op vernieuwende wijze inzetten en de potentie van de Brabantse beroepsbevolking benutten.

Brabants Besten ondernemen op eigen risico, stellen de zakelijke waarde van menskracht voorop en hebben daarbij een groot maatschappelijk hart.  Inclusief werkgeverschap is duurzaam verankerd in hun HR beleid en zij nemen regelmatig werkzoekenden met beperking of grote afstand tot de arbeidsmarkt zelf op de loonlijst.

Brabants Besten inspireren andere ondernemers actief met hun verhaal en expertise, dat maakt hen ambassadeurs voor het innovatief werkgeverschap.  Zo dragen zij actief bij aan verdere ontwikkeling van het bedrijfsleven en economische groei. Voor de provincie zijn zij de voelsprieten in het veld en een goed klankbord voor het economisch arbeidsmarktbeleid.

Benieuwd wat u kunt doen om uw bedrijf socialer én succesvoller te maken? De ambassadeurs vertellen graag over de invulling van hun werkgeverschap. Zodat u hun voorbeeld kunt volgen. Lees de verhalen van de ambassadeurs en neem gerust contact met ze op.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

674 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *