Helmond schrijft geschiedenis,word ook stadsschrijver

Door: Tania Heimans – Stadsschrijver

Ik ga de wijken in om met de inwoners van Helmond geschiedenis te schrijven.

Kom jouw verhaal op een van de avonden dan delen. Welke bijzondere belevenissen heb jij daar, of elders in de stad, meegemaakt? Aan welke plek heb jij een speciale herinnering? Neem gerust foto’s, kaarten, en ander beeldmateriaal mee. Je gaat jouw verhaal vastleggen, waardoor het eeuwigheidswaarde krijgt. Als auteur en schrijfdocent help ik je daarbij. De kans bestaat bovendien dat jouw bijdrage wordt uitgekozen voor een bijzonder vormgegeven publicatie waarin de inwoners het verhaal van Helmond vertellen. Een publicatie die alle deelnemers cadeau krijgen.

Aanmelden kan via: stadsschrijver@gmail.com of 0492-544345stadsschrijver_helmond_ditisonzewijk_1Je bent deze zomer ook welkom op een van de locaties. En met anderstaligen en hun taalmaatjes schrijven we 6 september bij de LEVgroep. Zie voor meer informatie: www.taniaheimans.nl/stadsschrijver

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Stadslab Helmond.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

 

 

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #DIOW ofwel alles te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

2,791 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *