Helmond Sport huurt Bart Meijers van NAC Breda

Bart Meijers is speler van Helmond Sport. De 21-jarige verdediger komt op huurbasis over van NAC Breda. Meijers is na Diego Snepvangers, Bodi Brusselers en Richelor Sprangers de vierde speler die vanuit Breda overkomt naar Helmond.

Meijers kwam afgelopen seizoen dertien keer in actie in de Eredivisie, waarvan elf keer in de basis. Komend seizoen wil hij een vaste waarde worden bij Onze Club. “Ik ben nog jong en het is voor mij op dit moment zaak dat ik op frequente basis wedstrijden speel. Het afgelopen seizoen heb ik aardig wat wedstrijden op Eredivisieniveau gespeeld, maar om een volwaardige basisspeler te worden moet ik eerst meer vlieguren maken. Helmond Sport biedt daarvoor de juiste mogelijkheid. Komend seizoen ga ik meters maken in de Eerste Divisie en ik hoop daarna sterker terug te keren bij NAC.”

Met het aantrekken van Meijers slaat Helmond Sport een belangrijke slag. “We hebben de positie centraal achterin lang open gelaten, omdat we Bart er heel erg graag bij wilden hebben. Door de samenwerking met NAC krijgen we de kans om een jonge speler met al flink wat Eredivisie-ervaring aan onze selectie toe te voegen. Het aantrekken van Bart geeft onze selectie een kwaliteitsimpuls”, zegt algemeen directeur Leon Vlemmings.


Bronfoto: Youtube.com


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,628 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *