Helmond Sport nodigt (eenzame) ouderen uit bij duel tegen De Graafschap

Helmond Sport speelt aanstaande vrijdag in het Lavans Stadion tegen De Graafschap. Deze wedstrijd valt samen met Nationale Ouderendag. Om die reden nodigt de club, in samenwerking met het Nationale Ouderenfonds, ouderen uit om de wedstrijd gratis bij te wonen.

Helmond Sport is van mening dat iedereen moet kunnen genieten van leuke uitjes, waaronder het bezoeken van een voetbalwedstrijd. “Wij hopen met deze actie ons steentje bij te kunnen dragen. Er zijn enorm veel eenzame ouderen in Nederland. Wij hopen hen met een bezoek aan het Lavans Stadion een leuke avond uit te bieden, waarin zij samen met leeftijdsgenoten naar de wedstrijd kunnen kijken”, aldus Marcel van den Bunder, directeur van Helmond Sport.

Ouderen die graag de wedstrijd willen bezoeken kunnen zich aanmelden via de website van het Nationale Ouderenfonds. De aftrap van het duel tussen Helmond Sport en De Graafschap is vrijdagavond 6 oktober om 20.00 uur.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

2,108 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *