Helmond Sport snel klaar met Gemert

Met een fietscombi naar Gemert. Met deze ludieke actie waren verschillende Helmond Sport fans al vroeg onderweg in de hitte om hun club te zien spelen in en tegen de plaatselijke hoofdklasser. Het was daardoor al ruim een uur voor de wedstrijd aardig druk en gezellig in de mooie kantine van Gemert. Gezien het tijdstip midden op de dag vanwege de hitte en de vakantie waren er uiteindelijk toch ongeveer 500 toeschouwers op het fraaie sportpark Molenbroek.

Helmond Sport kwam voortvarend uit de startblokken en al na negen minuten kopte Daan Ibrahim zijn 5e treffer van deze voorbereiding achter de doelman van Gemert. Niet veel later schoot de van Nac overgekomen Diego Snepvangers de 0-2 uit een vrije trap in de touwen. Helmond Sport ging daar wat slordiger om met de mogelijkheden en volgens trainer Rob Alflen duurde het soms te lang aan de bal.
In de 2e helft kwam er op twee na een nieuw elftal binnen de lijnen en het was nu aan deze spelers om te laten zien wat zij in huis hadden. Ondertussen liet de harde kern van Helmond Sport van zich horen en joeg met rookbommen en flits vuurwerk de mensen van de staantribune. De 0-3 kwam van de voet van Arne Naudts nadat de bal terugsprong van de paal na een schot van Juul Respen.
De 0-4 volgde al snel nu was het Juul Respen die de bal binnen tikte na een schot van Bodi Brusselers op de paal. Een misverstand achterin bij de Helmonders leidde tot de 1-4 van Gemert. Ex-speler van Helmond Sport Ralf Kemper schoof in leeg doel binnen. Na uitstekend voorbereidend werk van Zeldenrust schoot Naudts snoeihard zijn 2e van de middag achter de kansloze doelman van Gemert, 1-5. Even later voltooide Naudts met de 1-6 zijn hattrick .
Na afloop was trainer Rob Alflen ondanks de ruime zege niet helemaal tevreden over de uitvoering ervan . Hij vond dat het nog sneller moest en minder afwachtend en in de breedte. Over de scherpte voorin kon tevreden zijn en dat beaamde ook Juul Respen na afloop. De in de winterstop van VVV overgekomen aanvaller liet zien dat hij voorlopig goed mee kan; pikte net als vorige week ook vandaag zijn goal mee en hij wil voorin de concurrentie aangaan en nog vooruitgang boeken op conditioneel vlak.
Helmond Sport gaat maandag t/m vrijdag op kamp naar Ospel waar het vrijdag 27 juli om 13:00 in Someren eind tegen Al Ettifaq uit Saudi Arabië gaat spelen. Het wordt naar verwachting 34 graden dus Helmond Sport zal na een zware training week vol aan de bak moeten tegen een ploeg die gewend is om in de hitte te spelen. Na komende week verwacht Rob Alflen meer duidelijkheid waar er nog versterkingen nodig zijn. Maar voorlopig ziet het er positief uit.
helmond-sport-gemert-diow 3 helmond-sport-gemert-diow 2

Sportverslaggever fotobron: Ditisonzewijk.nl: Valentijn Valentijn


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,523 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *