Helmondse deelnemers rollatorloop naar Amsterdam

Op woensdag 4 september wordt de tiende editie van de nationale rollatorloop gehouden in het Olympisch stadion in Amsterdam. Deze wordt georganiseerd door de gemeente Amsterdam, Buurtzorg en het Olympisch stadion Amsterdam. Vanuit de Helmondse wandelgroep die wekelijks met Jibb+ en Buurtzorg wandelt vanuit wijkcentrum “De Westwijzer” zal er een groep rollator-lopers deelnemen aan dit evenement.

Het belooft een speciale middag te worden. Op het programma staat een openingsdefilé met internationale deelnemers en een olympisch vuur onder begeleiding van de FunFare. Ook komt er een Nederlandse artiest optreden.

Om klaar te zijn voor deze bijzondere prestatie hebben de Helmondse leden de afgelopen tijd wekelijks getraind onder begeleiding van de andere lopers, Karin van Buurtzorg Helmond en Kristian van Jibb+. Samen met de supporters en begeleiding zal de groep, bestaande uit vijf dames die van een rollator gebruik maken, de 2.5 kilometer lopen. In een competitie kan maar een winnaar zijn, maar als je te maken hebt met lichamelijke beperkingen, dan is meedoen al een overwinning!

We wensen Tonny, Nelly, Doris, Christine en Tinneke veel succes en vooral veel plezier bij deze bijzondere sportieve prestatie.

 

578 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *