De Helmondse Maestro’s stellen zich voor …

Helmonds Muziek Corps gaat op 18 mei 2019 op zoek naar De Helmondse Maestro. Zes prominente Helmonders zullen op deze zaterdagavond gaan strijden om de zilveren baton. We stellen de eerste twee Maestro’s graag aan u voor:

Riekie Kleur

Riekie Adriaans is bij de meeste Helmonders bekend als ‘Riekie van De Kegel’ jarenlang bestierde zij samen met haar man Theo Café De Gouden Kegel gelegen aan de Helmondse Markt. Riekie is daardoor ook geen onbekende voor het Helmonds Muziek Corps, omdat het corps het café vaak als uitvalsbasis gebruikte voor serenades in de stad.
Bij het in ontvangst nemen van de Nobelsprijs, uitgereikt tijdens de Keielogische Hogeskool, noemde Uuper Udo Holtappels haar de oudste vlogger van Helmond: Riekie voorziet de Helmonder van handige huishoudelijke tips via Omroep Helmond. Op 18 mei is ze naast de oudste vlogger, ook de oudste kandidaat-Maestro die plaats zal nemen op de bok bij het Helmonds Muziek Corps. Riekie voelt zich zeer vereerd met haar deelname en gaat haar uiterste best doen om de muzikanten en het publiek voor zich te winnen!

Rianne Portret kleur

Rianne Letschert is geen geboren Helmondse, maar is er zeker getogen. Al vanaf haar elfde woont ze in Stiphout; vroeger samen met haar ouders en broer, inmiddels met haar eigen gezin. Rianne werd in 2016 benoemd als jongste vrouwelijke rector magnificus in Nederland en in die functie geeft ze leiding  aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens de dagelijkse autoritten tussen Stiphout en Maastricht luistert ze naar diverse soorten muziek en ze hoopt dan ook door haar deelname meer te leren over het musiceren zelf. Daarnaast verheugt ze zich op een volle theaterzaal die zij kan laten meegenieten van alle mooie klanken, maar bovenal hoopt ze zich na 18 mei 2019 niet alleen rector magnificus, maar ook de eerste Helmondse Maestro te mogen noemen.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

854 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *