‘Nationale Vrijwilligersdag’ vieren wij in Nederland jaarlijks op 7 december. Tijdens deze dag wordt er landelijk en regionaal stilgestaan bij het belang van vrijwilligerswerk. Ook in Helmond worden alle vrijwilligers vandaag extra gewaardeerd en in het zonnetje gezet.

In het kader van deze ‘Nationale Vrijwilligersdag’ hielden LEVgroep en Rotary Club Helmond een bijeenkomst. Op deze bijeenkomst werd ingegaan op de vele vormen van vrijwilligerswerk en alles dat daarbij komt kijken. Want, vrijwilligerswerk is alles behalve vanzelfsprekend en zeer noodzakelijk om onze samenleving te kunnen laten draaien.
De leden van Rotary Club Helmond zijn vaak zelf ook vrijwilliger en als club ondersteunen zij initiatieven in de stad. Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over de diversiteit die er is op het gebied van vrijwilligerswerk.
Ingegaan werd op de Vrijwillige terminale zorg, het coöperatiefonds van de Rabobank Helmond, het Stadsleerbedrijf, Helmondvoorelkaar.nl, Match Mentor, het Informatief Huisbezoek en op projecten van Humanitas.

 

Helmondse vrijwilligers: SUPER BEDANKT!

lev_groep_ditisonzewijk_open_inlooprotary Helmond (2)

2,426 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *