Herdenkings Monument Mierlo-Hout heeft je steun nodig

Begin april ontvangen leden van de Rabobank een stemkaart waarmee ze weer digitaal kunnen  stemmen op de verenigingen/stichtingen van hun voorkeur.
Jouw stem is geld waard!

Het geld dat de Rabobank ter beschikking stelt in het kader van de “Rabobank Clubkas actie” wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen/stichtingen.

De “Stichting HMMH” (Herdenkings Monument Mierlo-Hout) doet ook mee.

Hoe meer stemmen er bij onze stichting terecht komen, hoe hoger het bedrag wordt dat wij mogen ontvangen.

Deze bijdrage kunnen wij, als stichting, heel goed gebruiken voor onze toekomstige activiteiten zoals de grote bevrijdingsherdenking die op 22 september 2019 zal gaan plaatsvinden. Komend jaar viert Mierlo-Hout namelijk, net als Helmond en grote delen van Zuid Oost Brabant het memorable feit van 75 jaar leven in vrijheid.
Deze bijzondere bevrijdingsherdenking lijkt nog ver weg, maar het bestuur van stichting HMMH is in  2017 reeds gestart  met de eerste voorbereidingen. De plannen om gezamenlijk met wijkbewoners en vooral met alle leerlingen van de bassischolen een groot feest te vieren in de bevrijdingsmaand beginnen inmiddels vorm te krijgen.

Al jarenlang betrekt de stichting HMMH met name de schooljeugd, zoveel mogelijk bij de geschiedenis van de bezettingstijd en het belang van bijna driekwarteeuw leven in vrijheid. Elk jaar wordt het monument geadopteerd door 1 van de 4 bassischolen. Dit jaar zijn de kinderen uit groep 8 van ’t Baken de nieuwe adoptanten.
In het kader van het 74e, maar ook  het 75e bevrijdingsjaar zal de stichting HMMH met regelmaat naar buiten komen om dit onder de aandacht te brengen.

Mogen wij alvast rekenen op jouw stem?

Alvast bedankt!

Het bestuur van Stichting Herdenkings Monument Mierlo-Hout
Kijk voor meer informatie op www.monumentmierlohout.nl

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

4,084 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *