Hil Helmond Zingt 24 februari in De Traverse

Zij gelooft in mij! Blue Suede Shoes! I Will Survive! Dancing Queen!, zomaar wat kreten die tijdens Hil Helmond Zingt gespeeld worden. Op 24 februari 2019 (vanaf 14.00 uur) gaat hil Helmond zingen op de klanken van verschillende Helmondse muziekverenigingen.

Dit jaar is podium voor het Philbee-orkest van KSH Phileutonia en Fanfare De Vooruitgang. Het Philbee-orkest is een orkest voor jong en oud; de jongste muzikant is 12, de oudste 85. . Fanfare De Vooruitgang speelde dit jaar tijdens het muziekconcours in Veldhoven en zij weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen.

Onder leiding van voorzangers Bart Abels en Theo Smits hebben deze twee verenigingen als doel om De Traverse op haar grondvesten te laten trillen. De middag wordt afgesloten met een optreden van Senna Willems en Corry Konings. Sinds haar deelname aan Expeditie Robinson is Corry ‘King’ Konings helemaal terug.

Jong talent Senna Willems is geen onbekende op het Keiebijterspodium. Bovendien staat zij bekend als het meisje dat in enkele seconden alle juryleden om liet draaien bij ‘The Voice Kids’. Een boitegewóón mooie afsluiter van een gezellige meezingmiddag.

Gratis Keiebijterskleuren

Bij binnenkomst ontvangt men op vertoon van het toegangsbewijs een Keiebijtersdas. Gasten die al in het bezit zijn van een das Krijgen op vertoon van die das een nieuwe Keiebijtersgadget.

Hil Helmond Zingt is dé opwarmer voor carnaval, dus smeer de stembanden en zing met ons mee!

Kijk voor meer informatie op www.keiebijters.nlMeer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,252 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *