HMC zoekt de Helmondse Maestro

Helmonds Muziek Corps gaat op zoek naar de Helmondse Maestro. Op zaterdag 18 mei 2019 vindt de finale van deze zoektocht plaats tijdens een spetterende muzikale finale in het Speelhuis.

Het lijkt zo simpel maar het vereist zo veel meesterschap: het dirigeren van een compleet orkest. In het TV-programma ‘Maestro’ hebben veel BN-ers hun tanden stuk gebeten op de schone taak om de muzikanten van het Orkest van het Oosten gezamenlijk door een muziekstuk te leiden. Het leverde prachtige televisie op en mooie winnaars: cabaretière Lenette van Dongen, gitarist Spike, zangeres Leona Philippo en actrice Maartje van de Wetering gingen er met de gouden baton vandoor.

Hoogste tijd om ook in Helmond te gaan zoeken naar muzikaal dirigeertalent, vindt het HMC. In samenwerking met het Speelhuis starten zij daarom de zoektocht naar de eerste Helmondse Maestro. Verschillende bekende en/of markante Helmonders hebben al toegezegd het dirigeerstokje op te nemen. Wie de kandidaat-maestro’s zijn, wordt in de komende weken bekend gemaakt. Zij zullen in elk geval repeteren met het Helmonds Muziek Corps en proberen de muzikanten hun muzikale wil op te leggen tijdens de finale in het Speelhuis. Zal het ze lukken om het orkest samen te laten starten en gelijktijdig te laten eindigen? Wordt het een muziekstuk in mooie harmonie of eindigt het in mineur? Een ding is zeker, het wordt een unieke avond die Helmond verenigt rond die ene vraag: wie wordt de Helmondse Maestro 2019?

Tickets voor de ‘Helmondse Maestro’ zijn binnenkort te koop via Theater het Speelhuis
www.theaterspeelhuis.nl

WAT                     : De Helmondse Maestro

WAAR                  : Theater Het Speelhuis (Helmond)

WANNEER          : Zaterdag 18 mei, aanvang 20.15 uur

INFO                     : www.helmondsmuziekcorps.nl

CONTACT            : Irene van den Wildenberg – Claessens, iheclaessens@gmail.com


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,179 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *