Horrornight Hellmond… hartstikke heftig

 

Afgelopen zaterdag werd ik als enige vrouw in het camerateam op pad gestuurd naar de Horrornight Hellmond, zogenaamd omdat de heren het ‘erg druk’ hadden. Wij weten wel beter. Al de hele dag had ik er buikpijn van, dus ik was heel erg blij dat mijn lieftallige vriendinnetje Jessica met mij mee wilde gaan (sterker nog: zij zag het wel helemaal zitten).

Na wat oppeppende verhalen gehoord te hebben van voorgaande bezoekers (not), volgde een korte uitleg en werden wij het donkere bos in geschopt. In een anderhalf uur durende zinderende tocht werden wij van alle kanten belaagd door horrorclowns, zombies, EHBO-ers met verkeerde bedoelingen, bosjesmannen, rare soldaten, een meneer met een lullig belletje, losse ledematen, een dubieus busje en kindekes die al lang in bed hadden moeten liggen (misschien zagen ze er daarom zo slecht uit). Dit afgewisseld met ‘SODEJU-schrikmomenten’ door kettingzagen, blazers en luchthoorns, echt wat hadden we een plezier… Ter afsluiting werd ons Jessica onthoofd met een guillotine, wat natuurlijk bij iedereen heel hoog staat op de bucketlist. Gelukkig werd haar hoofd weer opnieuw aan haar romp bevestigd, volgens mij door dezelfde chirurg die even daarvoor nog in een IKEA tent een dame aan het opereren was, zich totaal niet bewust van ook maar enige vorm van steriliteit. Jessica praatte daarna dan ook met dubbele tong, hoewel dit misschien ook toe te wijden valt aan de dubbele whisky die wij bij de eerste de beste koffiepost besteld hadden. In ieder geval was ik blij dat ze er nog was en dat we eindelijk het eindpunt bereikt hadden.

Wil je graag nog wat beelden zien van ons horror avontuur, vergeet dan niet om ons filmpje te bekijken! Niet geschikt voor jeugdige kijkers

Foto’s en video

Davita Meulendijks (Ditisonzewijk.nl – Helmond)

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

 

4,739 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Helmer Reply

    Echt mooi gemaakt. Wij lagen zelf in het bos dus krijg je van de rest niet veel mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *