• IMG_8909
  • IMG_8901
  • IMG_9200

De mensen die in Hospice en logeerhuis Valkenhaeghe werken zijn weer dik tevreden. Valkenhaeghe is gevestigd in de 1e Haagstraat in Helmond-West en hebben nu na een aantal jaren de keuken gemoderniseerd. De grote zware vrieskast en de koelkast zijn verplaatst en staan niet meer in de weg. Tevens zijn de kleine laden in de aanrechtmeubels vervangen door grote en modernere laden, zodat alles meer overzichtelijker is als voorheen. Ook is de indeling van de keuken overzichtelijker gemaakt zodat er meer loopruimte is ontstaan. Ook valt er meer licht naar binnen. Al met al zijn de vrijwilligers die ’s middags de warme maaltijden verzorgen er zeer blij mee….

Het hospice is ook nog  dringend op zoek naar enkele vrijwilligers/sters. Als U interesse heeft kunt U even een telefoontje (0492 760 200) plegen naar Valkenhaeghe. U bent er van harte welkom…

Verslag: Toke Bijnen

Fotografie: Hans Choufoer

 

 

Meer-Helmond-West-digitaal-wijk-nieuws-etc….

Website: www.helmond-west.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-West
Twitter: @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk

Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

2,789 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *