Houtse Kluppels gaat oude kleding huis aan huis inzamelen

Carnavalsvereniging de Houtse Kluppels heeft van de gemeente nu ook de officiële status van brenglocatie voor al uw oude kleding, gordijnen en schoenen gekregen. Eerder al kreeg het de status van verzamelplaats voor oud papier.

Ook mag De Kluppels enkele keren per jaar huis aan huis oude kleding, gordijnen en schoeisel verpakt in zakken ophalen. De eerste ophaalactie staat gepland voor zaterdag 7 oktober. Meer informatie hierover volgt nog.

Maar u kunt uw oude kleding ook elke zaterdag afgeven bij onze verzamellocatie: bij de loods van De Kluppels aan de Koeveldsestraat 16 in Mierlo–Hout.  Iedere zaterdag staan leden van De Kluppels tussen 9.00 uur en 13.00 uur voor u klaar om uw papier, kleding, gordijnen en schoenen in ontvangst te nemen. Belangrijk daarbij: de kleding hoeft niet meer van topkwaliteit te zijn.

Vergeet niet uw Houtsnipperpas mee te nemen, want bij elke kilo oud papier, schoeisel of kleding krijgt u 1 houtsnipper cadeau. Daarmee spaart u voor mooie cadeaus en leuke kortingen.

Met de inkomsten kan De Kluppels diverse evenementen voor Mierlo-Hout blijven organiseren, waaronder de Ouderenmiddag, het jeugdcarnaval en de optocht. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Kom gerust eens kijken en vergeet niet uw papier, kleding en schoeisel mee te brengen.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke commissieleden, via onderstaande telefoonnummers:

Cor van Rijsingen          0653174934

Wim Brouns                  0651085002

Anton van Lieshout       0630731800

2,376 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *