Houtse Toneelgroep speelt blijspel ‘De Goot’ op 7 & 8 oktober

Welkom in Pension De Goot

Pension ‘De Goot’ is een opvanghuis voor dak- en thuislozen en staat onder de bezielende leiding van Toos en haar assistente Pien. De bewoners hebben allemaal hun eigenaardigheden. Zo is Elisabeth een aan lager wal geraakte toneelspeelster die nogal wat problemen heeft met alcohol. Wanda is een dame van lichte zeden op haar retour, die af en toe nog wat probeert bij te verdienen maar daar niet al te best in slaagt. Joske is een junk met dichterlijke ambities, die probeert de daklozenkrant aan de man te brengen. Dan hebben we ook nog Rika, een zwerfster die de straten afstruint naar bruikbare spullen die ze in haar winkelwagentje stopt.

Het voortbestaan van ‘De Goot’ wordt bedreigd door mevrouw Meerman, zij ziet het liefst dat alles en iedereen per direct vertrekt. Ongure types in het park, lege flessen in tuinen, diefstal, zo’n opvanghuis in een nette buurt, dat geeft toch geen pas! Mevrouw Meerman heeft de gemeente al ingeschakeld en sluiting dreigt. Alles lijkt verloren, valt ‘De Goot’ nog te redden? Kom kijken!

Speeldata:

  • Zaterdag 7 oktober om 20:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)
  • Zondag 8 oktober om 14:00 (matineevoorstelling) uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)

Entreekaarten & Reserveren

Je kunt je kaarten (à € 7,50 p.p.) voor onze voorstellingen telefonisch reserveren of online.

HTG-Reserveerlijn / SMS / WhatsApp

Spreek je reservering in op onze reserveerlijn: 06-12 89 57 27 of stuur een SMS of WhatsApp. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (alleen contant).

Online reserveren

Reserveer je kaarten online, wij zorgen ervoor dat je kaarten bij de kassa voor je klaarliggen. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (alleen contant). Om je kaarten online te reserveren: Klik hier om online te reserveren

Maak kennis met de personages op ons YouTube-kanaal

Elke week kun je kennis maken met een personage uit De Goot, ook geven we je een kijkje achter de schermen.


Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *