Houtse Toneelgroep speelt kindertoneel: Oma’s aan de macht

Wij nodigen je van harte uit om onze nieuwe kindervoorstelling te komen bekijken. Dit jaar spelen wij ‘Oma’s aan de macht’ geschreven door Rob Maayen, de regie is in handen van Lex Heldens.

Meestal zijn oma’s lief en verwennen ze hun kleinkinderen met cadeautjes en snoep. De oma’s in dit verhaal zijn echter compleet anders! Oma Pandora en haar vriendinnen Secretia en Kenau zijn namelijk gruwelijk gemeen, ze haten de wereld en zijn ontzettend jaloers op kinderen. De oma’s zijn het zat. Ze worden weggeduwd in de rij, niemand staat voor ze op in de bus en ze worden in een flat gestopt. De oma’s komen daarom in opstand. ZIJ willen aan de macht!! Voor deze opstand hebben ze echter wel heel veel geld nodig.

Daarom bedenkt Pandora een sluw, crimineel plan. Samen met haar vriendinnen als handlangers wil ze dit plan gaan uitvoeren op de verjaardag van haar kleindochter Sam. Maar zal dit plan wel slagen? Of steekt de excentrieke, speurende inspecteur Van Balen hier een stokje voor? En zal die rare kinderjuffrouw Dora Dartel geen roet in het eten gooien?

Wil jij weten of dit ietwat spannende, maar vooral doldwaze avontuur goed afloopt? Kom dan gezellig kijken naar onze voorstelling.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf +/- 5 jaar. De duur van de voorstelling is +/- 40 minuten voor het eerste bedrijf, gevolgd door +/- 15 minuten pauze, gevolgd door het tweede bedrijf +/- 40 minuten.

Oma krijgt gratis entree bij minimaal één kleinkind

Natuurlijk zijn (lieve!) oma’s ook welkom. Speciaal voor deze voorstelling mogen lieve oma’s zelfs gratis komen kijken wanneer zij één of meerdere kleinkinderen meenemen.

Speeldata:

  • Zaterdag 23 maart, 19:00 uur in De Geseldonk, Helmond (Cederhoutstraat 44, Helmond)
  • Zondag 24 maart, 10:30 uur in De Geseldonk, Helmond (Cederhoutstraat 44, Helmond)
  • Zondag 24 maart, 14:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat 44, Helmond)

Entreekaarten & Reserveren

Je kunt je kaarten (à € 5,00 p.p.) voor onze voorstellingen telefonisch reserveren of online.

Wij zorgen ervoor dat je kaarten bij de kassa voor je klaarliggen. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (contant + pin).

Let op:
Aan de kassa van de Houtse Toneelgroep kun je contant betalen of pinnen.
Aan de bar van De Geseldonk kun je enkel contant betalen.

De Houtse Toneelgroep maakt deel uit van de S.O.M. (Stichting Samenlevingsopbouw Mierlo-Hout)

#Helmond #Mierlohout #Mierlo #Brandevoort #kindertoneel #houtsetoneelgroep #htg1975

463 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *