HT’35 met drie turnsters in Ahoy Rotterdam

In het weekend van 22-23 juni vonden in het Rotterdamse Sportpaleis Ahoy de Nederlandse Kampioenschappen turnen plaats voor de hoogste eredivisie turn(st)ers. Daarnaast waren er ook meerkampwedstrijden, zgn. Ahoy-Cup, voor turn(st)ers in lagere divisies.
Jeugd-2 turnster Romy Hulsers had zich bij haar Nederlands Kampioenschap geplaatst bij de beste 12 en dus mocht zij zondagochtend nog een meerkamp in Ahoy turnen. Zowel jeugd-2 divisie 2 als junioren divisie 3 streden in supplement D om de titel. Romy eindigde keurig als 15e.

Kirsten Bevers was eerder Nederlands Kampioene geworden als senior divisie 2 (supplement B) en ook zij had zich dus geplaatst voor deze meerkampwedstrijd. Ook plaatste ze zich voor de toestelfinale balk. Junior divisie 1 (B) Sara Kloor eindigde bij haar Nederlands Kampioenschap vorig weekend als  7e. En dus mochten beide in Ahoy deelnemen aan de Ahoy Cup A, een supplement hoger dan zij dit seizoen turnden. Met een 24e en 26e plaats hebben ook zij genoten van dit prachtige turntoernooi.

Komend weekend, zondag 30 juni, worden er in ons eigen Turncentrum Helmond de jaarlijkse Clubkampioenschappen georganiseerd voor recreatieturn(st)ers. Afgelopen weken is er hard gewerkt om alle oefeningen onder de knie te krijgen. Daarnaast geven onze jongste kleuters een demonstratie.
Wedstrijden vinden plaats tussen 09:00 en 17:00u, Rakthof 14 te Helmond. Toegang is gratis.

ht35-logo-hr

692 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *