Ibiza Markt terug bij Cacaofabriek Helmond

Je hoeft niet naar Ibiza af te reizen om één van haar typische hippiemarkten mee te maken. De Ibizamarkt komt namelijk zondag 8 april weer terug bij de Cacaofabriek in Helmond. Live muziek, lekkere hapjes en natuurlijk: een vrolijke hippiemarkt waar je de hele middag kunt rondneuzen!
Ook dit jaar heeft de organisatie weer haar best gedaan om het hippiegevoel uit Ibiza naar verschillende plekken in Nederland over te brengen. Op zondag 8 april tussen 12.00 en 18.00 uur is het de beurt aan Helmond. Vorig jaar is het erg goed bezocht en de sfeer was fantastisch. Reden genoeg om er dit jaar bij te zijn. De toegang is gratis!
Hippiemarkt
Op de Ibiza Markt vind je ruim zestig standhouders met een exclusief aanbod van hippie -en chique producten die gerelateerd zijn aan het eiland Ibiza zoals: hippe fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty, beleving, eten en drinken. Op de markt wordt een sfeervolle lounge gecreëerd zodat de bezoeker tijdens het shoppen kan genieten van heerlijke muziek en een lekker hapje en drankje.
Live optredens
Klaar met winkelen? Dan kun je heerlijk loungen, terwijl je live optredens bekijkt. Verschillende deejays zullen het podium betreden. Hieronder vind je de timetable van het evenement.
12.00 tot 12.30: DJ Ronny V
12.30 tot 15.00: DJ Avello Blue
15.00 tot 15.30: DJ Ronny V
15.30 tot 17.00: Livemuziek BMI goes India (http://bmi-music.nl/)
17.00 tot 19.00: Dj Djer
Alle leeftijden
Op de Ibiza Markt staan food- en fashiontrucks. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld hoepelen op het grasveld, reuze bellen blazen en er is een caravan waaruit geschminkt wordt. Graag zien we jullie zondag 8 april. van 12.00 tot 18.00 bij de Cacaofabriek Helmond.
Op zoek naar meer informatie? Kijk op www.hipandhappyevents.nl of www.cacaofabriek.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,482 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *