In gesprek met de wethouders

Heeft u vragen of wilt u uw ervaringen delen? Heeft u een idee of een initiatief, maar weet u nog niet hoe u dit moet aanpakken? Meldt u zich dan aan voor een gesprek met wethouder Van der Zanden, De Leeuw, De Vries, Stienen, Smeulders of Van Bree.

 De wethouders denken graag met u mee bij het zoeken naar oplossingen en kunnen u als het nodig is in contact brengen met andere mensen of organisaties. Uw ervaringen en informatie die u met de wethouders deelt, kunnen zij gebruiken bij het maken van beleidskeuzes.

13 juli spreekuur

Het eerstvolgende maandelijkse spreekuur van wethouders Van der Zanden, De Leeuw en De Vries vindt plaats op donderdag 13 juli van 10.00 tot 11.00 uur in wijkhuis De Geseldonk (Cederhoutstraat, Mierlo-Hout). Met wethouder Van der Zanden kunt u in gesprek over zorg (Wmo), armoede of ouderen. Wilt u praten over jeugd, onderwijs of gezondheid? Meldt u zich dan aan voor een gesprek met wethouder De Leeuw. Gaat het om mobiliteit, beheer en onderhoud, groen, wijkgericht werken en toerisme en recreatie, dan kunt u terecht bij wethouder De Vries.

U kunt zich tot en met 5 juli aanmelden voor het spreekuur. Wethouder Van der Zanden of De Leeuw: aanmelden bij Jolanda Benders, via j.benders@helmond.nl of 0492 – 587151.

Spreekuur wethouder De Vries: aanmelden bij Tanja Geelen via t.geelen@helmond.nl of 0492 – 587107.

Spreekuren overige wethouders

U kunt ook een afspraak maken met wethouder Stienen als u van gedachten wilt wisselen over bijvoorbeeld cultuur, sport, bouwen en wonen. Hij houdt geen maandelijks spreekuur. Een afspraak met wethouder Stienen regelt u via Tanja Geelen (zie hierboven).

Wilt u het graag hebben over duurzaamheid? Wethouder Smeulders wisselt daarover graag met u van gedachten. Voor een gesprek met wethouder Smeulders kunt u mailen of bellen met Liesbeth Daub: l.daub@helmond.nl of 0492 – 587122. Wethouder Van Bree heeft vijf keer per jaar een speciaal spreekuur voor bedrijven. U kunt zich daarvoor ook aanmelden via mevrouw Daub.

Vergeet niet te vermelden over welk onderwerp u graag wilt spreken en met hoeveel personen u wilt komen.

De gesprekken zijn niet bedoeld om klachten in te dienen, bezwaar aan te tekenen of om persoonlijke dossiers door te spreken. Daarvoor biedt de gemeente andere mogelijkheden. Op www.helmond.nl leest u daarover meer.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

 

1,766 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Snoebel Reply

    Ik was al verbaast dat er zoveel activiteit in het “groen” was !
    Begrijp dat er nu snel een beetje orde op zaken gesteld moet worden om het “gezever” uit de wijk over de groenvoorziening te niet te doen zodat een ieder weer kan zeggen; het valt toch allemaal wel mee !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *