Informatie bijeenkomst Samenloop voor Hoop 2019

Op woensdag 13 februari 20.00 uur wordt een informatiebijeenkomst gehouden voor eenieder die overweegt om mee te gaan doen aan de Samenloop voor Hoop in juni van dit jaar. Het bestuur van de Samenloop voor Hoop Helmond nodigt eenieder van harte uit om de eerste plannen voor het weekend van 29 en 30 juni 2019 met u te delen en alle mogelijke vragen te beantwoorden. De bijeenkomst wordt gehouden in het Inloophuis de Cirkel aan de Evertsenstraat 19 in Helmond.

In juni is het voor de vijfde keer een Samenloop voor Hoop in Helmond. Een prachtig lustrum zal het gaan worden, waarbij de inzet van veel deelnemers, teams, bedrijven en vrijwilligers zal worden gevraagd. De aftelklok is, samen met Burgemeester Blanksma, al aangezet en het dus nu al de dagen aftellen. ( zie www.samenloopvoorhoop.nl/helmond ). Aanmelding van teams kan nu via de website.

Over de Samenloop voor Hoop: Bij de Samenloop voor Hoop vragen we aandacht voor de ziekte kanker en voor (ex)kankerpatiënten. Met de Samenloop voor Hoop wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en het inloophuis de Cirkel in Helmond. Iedereen, jong, oud, fit, maar ook minder fit kan meedoen. Naast het feit dat er aan het einde van het evenement hopelijk een flink bedrag wordt overgemaakt naar KWF Kankerbestrijding, is de Samenloop voor Hoop vooral om eregasten/survivors  ((ex)kankerpatiënten) een hart onder de riem te steken en met z’n allen het leven te vieren. De totale opbrengst van de Samenloop komt voor 90% ten goede aan het KWF en voor 10% aan inloophuis de Cirkel. De Samenloop voor Hoop is een evenement waarbij Helmond laat zien de strijd tegen kanker te ondersteunen. Kanker raakt immers 1 op de 3 Nederlanders. Wanneer de avond valt verlichten duizenden kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. Tijdens deze kaarsenceremonie worden dierbaren herdacht en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen: een indrukwekkend moment tijdens dit prachtige evenement. Op zondag wordt een Kinderloop georganiseerd met uiteraard voor de kinderen speciale activiteiten op het terrein. De 24uurs manifestatie wordt feestelijk afgesloten met de bekendmaking van het uiteindelijke bedrag dat is ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Deelname van teams met hun lopers wordt bijzonder gewaardeerd omdat daarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van het goede doel waar aan wordt gewerkt: aandacht voor kankerbestrijding én een financiële opbrengst voor verder kankeronderzoek. Ook is het samen lopen, mensen ontmoeten en beleven een leuke, plezierige en hartverwarmende teamactiviteit. Teams worden gevraagd om bijzondere acties te ondernemen om nog meer geld in te zamelen en krijgen ook alle gelegenheid om zich in het weekend op het terrein d.m.v. een kraam te presenteren.         Aanmelden  informatiebijeenkomst 13 februari a.s. via: teams@svhhelmond.nl

Direct inschrijven voor SamenLoop voor Hoop Helmond? Ga naar:  www.samenloopvoorhoop.nl/allesamenlopen/noord-brabant/helmond/aanmelden/


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

816 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *