Informatiebijeenkomst over de belastingaangifte

Verzorgd door Emelie Meijer en Wilma Berkhout van VBOH

Wil je weten hoe je de belastingaangifte invult? Of hoe je kunt berekenen of je geld terugkrijgt? Kom dan naar de informatiebijeenkomst door VBOH  (Verenigde Bonden Overleg Helmond) over de aangifte inkomstenbelasting 2018 met accent op de problematiek voor ouderen.

Wil je weten wat je voor het inkomstenbelastingjaar 2018 gaat terugkrijgen? Of misschien moet je wel bijbetalen. Vaak denk je: “ach moeilijk laat ik maar niets doen.” Maar (laten) invullen van een belastingaangifte leidt in ieder geval nooit tot extra bijbetalen. Of hoe zit het met de toeslagen? Vraag je die aan? Misschien laat je ook die wel ten onrechte liggen. Het kan zeer de moeite lonen om jouw belastingen te (laten) invullen . Dus laat geen geld liggen!
De deskundigen van de Verenigde Bonden Overleg Helmond, de VBOH gaan weer op pad. In deze Helmondse stichting hebben de seniorenbonden, PCOB afdeling Helmond, KBO-Brabant, Kring Helmond en PVGE afdeling Helmond, hun belangenbehartiging in 2015 officieel ondergebracht. Deze service geldt voor alle senioren van Helmond.
Voor die senioren, die hun aangifte zelf kunnen invullen met een beetje hulp en gewoon vragen hebben, komen Emelie Meijer en Wilma Berkhout van de VBOH op vrijdag 22 maart 2019 naar de Bibliotheek in Helmond, waar zij van 15.00 tot 16.30 een voorlichting geven over de aangifte inkomstenbelasting 2018 met accent op de problematiek voor ouderen.
De Bibliotheek Helmond-Peel ondersteunt mensen in haar werkgebied actief in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat om activiteiten op het gebied van taal en lezen maar ook om service op het gebied van de (elektronische) overheid.

Vrijdag 22 maart  15.00-16.30 uur in Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11. De toegang is gratis, wel aanmelden www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

297 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *