Informatieve raadsbijeenkomst Kunstgrasvelden-infill

Er leven vragen over de risico’s van rubber-infill bij kunstgrasvelden voor de gezondheid en het milieu. Zowel bij ouders van sportende jeugd, als in de politiek. Daarom wil de gemeenteraad zich goed en objectief laten informeren. Wat is de situatie en wat speelt er allemaal? Dinsdag 15 januari komen diverse externe deskundigen aan het woord over kunstgras, infill van SBR rubbergranulaat en alternatieve infill tijdens een informatieve raadsbijeenkomst. De bijeenkomst is van 19.30 tot 22.00 uur in Wijkhuis De Fonkel, Prins Karelstraat 123. Inwoners zijn van harte welkom.

 Tijdens deze zogenoemde podiumbijeenkomst hoort de raad waarom de gemeente Helmond koos voor kunstgrasvelden met SBR rubbergranulaat infill. Ook het onderzoek van het RIVM naar de veiligheid van het gebruik van rubbergranulaat als infill van kunstgrasvelden wordt besproken. De raad luistert naar alle geluiden hierover, zowel positieve als negatieve.

Informatief Programma

Inwoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om naar de uitleg te komen luisteren. Aanmelden is niet nodig.

 

552 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *