Inloopavond over het nieuwe ontwerp Havenpark Helmond-Centrum

Inloopavond ontwerp Havenpark

 Vorig jaar heeft de stad meegedacht over de contouren van het vernieuwde centrum van Helmond. Al deze opmerkingen zijn meegenomen in de totstandkoming van het Centrumperspectief. Een belangrijk vervolg daarvan is de aanleg van het Havenpark op het oude Obragasterrein. Maandag 23 oktober vindt er een inloopavond plaats, waar het voorlopige ontwerp van het Havenpark is in te zien.

Het doel van dit Centrumperspectief is om een levendig en aantrekkelijk centrum van Helmond te creëren en te behouden voor iedereen die er woont, werkt, onderneemt of te gast is. Het Havenpark wordt een groene plek midden in het centrum waar men kan ontmoeten, relaxen of juist actief bezig zijn.

Vanaf 16 oktober zijn de voorlopige plannen openbaar en digitaal te vinden via de website van de gemeente Helmond als bijlagen bij de commissievergadering (www.helmond.nl/bestuur/commissies/ agenda en vergaderstukken commissie B&E van 26 oktober 2017).

Inloopavond

De grote lijnen voor het ontwerp zijn klaar, maar de gemeente wil graag de mening van inwoners horen voordat het plan definitief wordt. De inloopavond vindt plaats op maandag 23 oktober, tussen 19.00 tot 21.00 uur, in zaal Traverse aan de Steenweg 19.

Tijdens de avond wordt er tweemaal dezelfde presentatie gehouden over het ontwerp van het Havenpark, om 19.00 uur en om 20.00 uur. Daarnaast staan er panelen waarop het plan met sfeerbeelden wordt toegelicht. Geïnteresseerden kunnen vrij binnenlopen om het ontwerp te bekijken en aanschuiven bij één van de twee presentaties. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

2,838 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *