Inloopbijeenkomst mestbewerkingslocaties

Op maandag 28 oktober van 19.00 tot 22.00 uur organiseert de Metropoolregio Eindhoven in samenwerking met de provincie Noord-Brabant een inloopbijeenkomst over de concept-Notitie Reikwijdte en Detailniveau Mestbewerkingslocaties (NRD). De bijeenkomst vindt plaats in het Van der Valk Hotel Eindhoven (Aalsterweg) in Eindhoven.

Alle belanghebbenden bij de NRD Mestbewerkingslocaties zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. De Metropoolregio Eindhoven is samen met de provincie Noord-Brabant en de regio Noordoost-Brabant initiatiefnemer van een planMER Mestbewerkingslocaties. Het doel is om gezamenlijk regionale afspraken te maken over de kwaliteitscriteria en locaties van mestbewerkings-installaties.

Indienen zienswijze

Belanghebbenden kunnen een zienswijze op de NRD indienen. De periode van inzage loopt tot en met 8 november 2019. Meer informatie over de NRD Mestbewerkingslocaties en het indienen van een zienswijze vindt u op de website van de provincie Noord-Brabant: www.brabant.nl.

Aanmelden bijeenkomst

Wilt u aanwezig zijn op 28 oktober? Meldt u zich dan vooraf aan. Ga hiervoor op www.metropoolregioeindhoven.nl naar ‘Kalender, zoek de bijeenkomst op en klik op ‘Aanmelden’.

224 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *