Wie wordt dit jaar  “ het slimste team van Mierlo-Hout”

De maand november is traditioneel de maand waarin de HoutQuiz plaats vindt. Deze gezellige, spannende en uitdagende Quiz heeft de laatste jaren vele MierloHoutenaren in beweging gebracht. Letterlijk en figuurlijk.
Tijdens de Quizavond, die dit jaar op zaterdag 24 november gehouden wordt, kan vanaf 18.30 uur het Quizboek opgehaald worden in de Geseldonk. Hierna komen de teams volop in actie om de vragen en opdrachten van de 14 categorieën zo correct en volledig mogelijk te beantwoorden en /of te volbrengen. De manier waarop is geheel vrij en het komt vaak aan op de creativiteit en vindingrijkheid van de deelnemers.

Op dezelfde avond dient het Quizboek uiterlijk om 23.30 uur weer ingeleverd te zijn; wederom in de Geseldonk. Zaterdag 8 december (zaal open vanaf 19.30 uur) zal tijdens een feestelijke en gezellige avond de uitslag bekend gemaakt worden. Met als hoogtepunt uiteraard bekendmaking van het team wat de vragen en opdrachten als beste volbracht heeft. Onder andere de eretitel “Slimste team van Mierlo-Hout” zal dan hun deel zijn.

Inschrijven kan vanaf maandag 27 augustus 2018 tot en met uiterlijk zaterdag 10 november 2018 via de website : www.houtquiz.nl Op deze site staan onder andere ook foto’s en video’s van voorgaande edities zodat er al een impressie is van deze geweldige Quiz. Daarnaast zal via een eigen Facebookpagina met enige regelmaat informatie verstrekt gaan worden.

De organisatie is in handen van de groep commissarissen van Fanfare Unitas die de vier voorgaande edities met veel plezier en enthousiasme uitgewerkt hebben. Ook voor de komende HoutQuiz zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Wie doet er (weer) mee aan de HoutQuiz? Wie neemt de uitdaging aan?


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,126 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *