De Jacques Vriens Cultuurprijs wordt voor de 3e keer uitgereikt

Ben jij een geweldige danser of choreograaf? Schuilt er in jouw een talentvolle beeldhouwer? Pen jij zonder moeite prachtige gedichten of vette raps neer? Ben jij de nieuwe Vincent van Gogh of samen met een vriend of vriendin een artistiek acrobatiek duo?

Kortom, heb jij creatief talent? Doe dan mee met de Jacques Vriens Cultuurprijs! Stuur ons een foto of film van je kunstwerk of performance, dit kan van alles zijn; van schilderij tot (dans)optreden en van gedicht tot web design. Of plaats hem zelf op Instagram of Facebook en tag ons. En wie weet, misschien kiest de jury jou als winnaar van de Jacques Vriens Cultuurprijs 2018 en win € 150,- cash! En dat allemaal tijdens de Nacht van de Cultuur, 6 oktober in het vernieuwde Speelhuis. Meedoen als groep mag ook. Maar lees wel eerst even de spelregels op onze Facebookpagina!

Wat is de Jacques Vriens Cultuurprijs?

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een Helmondse cultuurprijs voor jongeren. Iedereen tussen 7 en 17 kan mee doen. De opdracht is simpel: maak een kunstwerk of performance vanuit jouw talent, waarbij het thema centraal staat. Je mag ook als groep meedoen.

Het thema van dit jaar: ‘Iedereen heeft recht op zijn eigen afwijking’. Je mag dit helemaal zelf invullen. In de persoonlijke brief van Jacques lees je hier meer over. Deze is te vinden op onze Facebookpagina.

Er zijn twee prijzen te winnen. De juryprijs, deze wordt door onze jury gekozen. Via internet én tijdens de Nacht van Cultuur kan iedereen stemmen op de publieksprijs. Beide winnaars ontvangen € 150,-, een toffe wisselbokaal, een goedgevulde goodiebag met gratis toegangskaarten, dinercheques en nog veel meer, en natuurlijk eeuwige roem.

Sign me up!
Om mee te doen hoeft je alleen een foto of filmpje te maken van jouw kunstwerk of performance en dit op Instagram of Facebook te plaatsen. Zorg ervoor dat je de tags #JVCP of #JVCultuurprijs gebruikt. Heb je geen social media, stuur jouw beeldmateriaal dan op naar info@cultuur-contact.nl. Hier kan je trouwens ook met al je vragen terecht! Na deelname krijg je altijd bericht van ons. Inzenden kan van 1 mei tot 31 augustus.

De uitreiking vindt plaats tijdens Nacht van de Cultuur, een groot cultureel evenement in Helmond op 6 oktober 2018. Zorg dus dat je erbij bent!

De Jacques Vriens Cultuurprijs wordt mogelijk gemaakt door gemeente Helmond en CultuurContact.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,659 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *