Joeri Poelmans voor twee seizoenen naar Helmond Sport

De Belgische voetballer Joeri Poelmans zal de komende jaren uitkomen voor Helmond Sport. De 22-jarige linkervleugelverdediger tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen.

De afgelopen jaren stond Poelmans onder contract bij Lierse SK, waar hij al op 19-jarige leeftijd zijn debuut maakte. “Joeri is een jonge talentvolle speler die met zijn aanvallende drive goed bij Helmond Sport past. Het is een ambitieuze speler met een uitstekende mentaliteit”, zegt Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport.

Poelmans heeft erg veel zin om aan de slag te gaan bij Helmond Sport. “Door de goede gesprekken met Helmond Sport en mijn ploeggenoot Koen Weuts (oud-speler Helmond Sport) heb ik een heel positief gevoel aan de club overgehouden. Hierdoor kan ik zeggen dat het totaalplaatje om voor deze club te kiezen helemaal klopt. Daarnaast vind ik de mentaliteit in Helmond, het harde werken en de mouwen opstropen, goed bij mij passen als voetballer”, aldus Joeri Poelmans.

Voordat Poelmans naar Lierse SK trok was hij actief in de JMG Academie in België. In het shirt van Lierse SK kwam hij tot ruim 50 competitiewedstrijden.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,597 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *