Johnny Sleegers presenteert nieuwe cd tijdens Muziekfestijn op ’t kerkplein

Voor de vijfde keer werd gilde St. Antonius Abt en de commissarissen van muziekvereniging Unitas het Muziekfestijn op het kerkplein georganiseerd in Mierlo-Hout. Dit jaar stond zanger Johnny Sleegers wederom centraal.

Onder het platenlabel Onroad Music presenteerde hij zijn nieuwe single ‘Waarom heb ik geen nee gezegd’ uit. Hij kreeg de single uit handen van Femma van Poppel van Slijterij ’t Pijpke. Natuurlijk zong Johnny zijn nieuwe cd, een eigentijds zomers uptempo-nummer en daarmee kreeg Mierlo-Hout de primeur. Boven het feestterrein hing een grote parachute en op het hoofdpodium speelde de bekende band De Heeren van. Op het andere podium stond dj Jelco. Voor de kinderen was er een springkussen opgesteld.

Omdat op hetzelfde tijdstip de Oranje-leeuwinnen zouden strijden in de finale, had de organisatie twee grote tv-schermen opgehangen, zodat de bezoekers ook de wedstrijd konden volgen. Vele bezoekers waren aanwezig en het werd een gezellig boel. Vanwege het lustrumjaar werden er ook hapjes rondgedeeld. De opbrengst van het Muziekfestijn op het kerkplein is voor de beide organiserende verenigingen. Het team van Ditisonzewijk-Helmond was ook aanwezig en maakte enkele foto’s van het evenement.

701 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *