Dit jaar hebben de kasteeltuinconcerten in Helmond twee podia. Naast het hoofdpodium is er een Jong talenten podium. Voor veel Helmonders was dit nog niet bekend. Want van de duizenden concertbezoekers die keken naar de Daredevils op het hoofdpodium, kwamen maar enkele tientallen kijken naar de twee concerten op het tweede podium. En die waren toch echt de moeite waard. Voor aanvang van de Daredevils speelde Sander Janssen van de band Dexter Saint Jock, solo en akoestisch. In de pauze van het hoofdpodium speelde het duo She’s on Mars.

Let op: dit nieuwsbericht bevat drie video’s: Sander Janssen (2*) en She’s on Mars. (Redactie Ditisonzewijk.nl)

Sander Janssen (Dexter Saint Jock)

Dexter Saint Jock bestaat uit Sander Janssen (Lead Singer / Guitar), Harm Tielemans –(Lead Guitar), Dick Timmermans (Bass) en Wim Peters (Drums). In 2015 ontstaat Dexter Saint Jock als 3-mans formatie in de regio Eindhoven. Singer- Songwriter Sander Janssen ( Bladel) neemt afscheid van het covercircuit en kiest voor de eigen muziek. In Dick en Wim vindt hij een ritmesectie die al jaren met elkaar spelen en de basis voor eigen werk is gelegd. Het jaar 2015 wordt gebruikt om eigen nummers te schrijven en de muzikale richting verder te verkennen. Met inspiratiebronnen uit de (post-)grunge van de jaren 90 vermengd met melodieuze pop a la Coldplay en Novastar is een eigen sound geboren. In 2016 lanceren ze hun eerste debuut single “Broken,” die Sander tijdens de kasteeltuinconcerten akoestisch heeft vertolkt. In 2017 wordt uitgekeken naar een lead-gitarist en deze wordt gevonden in Harm Tielemans. In 2018 komt de EP (korte CD) “Everywhere we go” uit, met o.a. de nummers “It’s gonna be all right,” “One step closer” en “Rockin’chair” die Sander tijdens de kasteeltuinconcerten gespeeld heeft. De EP is te beluisteren op Spotify.

DIOW EP P1070356 DIOW EP P1070363 DIOW EP P1070366 DIOW EP P1070374 DIOW EP P1070376 DIOW EP P1070380

Video “It’s gonna be allright” (kasteeltuinconcerten, Helmond, 6 juli 2018)
Video livestream facebook 

 

She’s on Mars

“SHEs ON MARS neemt je mee op reis naar een atmosfeer van akoestische klanken afgewisseld met elektronische invloeden,” staat te lezen op hun website. De band bestaat uit Maikel Skaliks (gitaar en vocals) en Martin Bosker (bass en backing vocals). Na verschillende projecten en bandwisselingen besluiten Maikel en Martin SHEs ON MARS opnieuw leven in te blazen. Op de kasteeltuinconcerten speelden ze o.a. “Words ’n howls” en “White rabbit” waarvan de officiële video’s te zien zijn op hun kanaal op YouTube.

DIOW EP P1070385 DIOW EP P1070382 DIOW EP P1070381 DIOW EP 20180706_214507 DIOW EP 20180706_214505 DIOW EP 20180706_214451

Video “Words ’n howls” en “White rabbit” (kasteeltuinconcerten, Helmond, 6 juli 2018)

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,213 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *