Jubilarissen gehuldigd op het traditionele Kerstgala van De Houtse Kluppels

Op zaterdag 22 december vond het kerstbal van CV De Kluppels plaats. Het is inmiddels traditie om tijdens het jaarlijkse kerstbal op de laatste zaterdag voor Kerst het glas te heffen op het oude jaar en tegelijkertijd te proosten op de aanstaande feestdagen en het nieuwe jaar. Ook worden er jubilarissen in het zonnetje gezet. Een carnavalsjubileum wordt bij CV De Kluppels om de 11 jaar gevierd.

Dat de club bestaat uit veel trouwe leden met een lange staat van dienst bewijst het rijtje jubilarissen op de foto hierboven. Ad Dirks en Marc van der Vorst werden gefeliciteerd vanwege hun 22-jarig lidmaatschap. Joop van Schijndel vierde zijn 33-jarig jubileum bij de vereniging. Toon van de Mortel, Peter Rooijackers en Johan Verbakel zijn al 44 jaren lid. Antoon van Mierlo zet zich al 55 jaar in voor de club. Niet op de foto staan Hennie Vereijken en Wim van den Boogaard. Zij vieren dit jaar hun 33-jarig respectievelijk het 44-jarig lidmaatschap van de vereniging.
kluppels-ereleden-2018-via-diow
Voor Johan Verbakel was de avond extra bijzonder. Hij werd tevens geïnstalleerd als nieuw erelid.  Johan is niet alleen 44 jaar lid, maar heeft 20 jaar in het bestuur gezeten en een belangrijke rol vervuld als eerste penningmeester van De Kluppels. Mede vanwege zijn grote kennis van zaken, punctualiteit en harde werken is de club in financieel opzicht volwassen geworden. Daarvoor zijn we hem veel dank verschuldigd, en is deze uitverkiezing zeer op zijn plaats.

Foto’s, bron Houtse Kluppels


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

840 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *