• IMG_3165 (Kopiëren)
  • IMG_3275 (Kopiëren)
  • IMG_3233 (Kopiëren)

Tijdens het Carat concert op zondag 19 mei was het weer erg druk. Mede dankzij het lekkere weer waren velen weer naar het stadswandelpark gekomen. De koren die er deze zondagmiddag optraden waren vrolijk en gezellig. Dit keer traden op de zanggroep Cascade uit Eindhoven, de Parkbloazers uit Nuenen en het gezelschap Met smartelijke groet eveneens uit Nuenen.

Cascade zong mooie rustige liederen die lekker in het gehoor lagen en veel herkenbare nummers van vroeger. Ook de Parkbloazers hadden prettig in het oor klinkende nummers en wisten er ook een leuk uurtje van te maken. Als afsluiting kwamen de leden van een opvallende groep. Felle roze en felblauwe kleding. Er werd al geopperd door een paar mensen uit het publiek dat het misschien carnavalsmuziek zou worden. De naam? Met smartelijke groet. Dus men had direct in de gaten dat het Nederlandstalig zou zijn. En dat klopte. De aankondiging werd al vrolijk doordat de presentatrice tegen het publiek riep dat zij mee moesten zingen en er mocht gedanst worden. Ze begonnen met leuke herkenbare nummers en af en toe een lekker nostalgische nummer. Toen Ranja met een rietje van Sophietje voorbij kwam werd er ook door de zangers ingegrepen door een voordracht te presenteren. En helemaal bij het nummer van Koos Alberts: Ik verscheurde je foto. Toen het laatste nummer was gezonden kreeg het koor een staande ovatie van het publiek. Zij hadden kenbaar erg genoten.

Volgende week treden op: de Seniorenharmonie(OHM), popkoor Brand New Voices uit Helmond en The Salty Dogs uit Mierlo. Dat belooft weer een mooie middag te worden.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

428 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *