Jubileumeditie: 5 jaar New Years Eve in de Cacaofabriek

In navolging van vier succesvolle edities organiseert de Cacaofabriek voor de vijfde keer een spetterende, grootse en geweldige afsluiter van het jaar! Voor deze jubileumeditie pakt de organisatie flink uit. NEW YEARS EVE: The Party vindt in meerdere ruimten in De Cacaofabriek plaats. Met onder andere een silent disco, twee verlichte dansvloeren, een live disco band, diversen DJ’s en natuurlijk geweldige dansmuziek beleeft u op voorhand een onvergetelijk oud en nieuw feest!


Wat: New Years Eve – The Party
Hoe laat: 21.00 uur – 04.00 uur
WAAR: De Cacaofabriek, Cacaokade 1 Helmond


Tickets en arrangementen

De online tickets zijn nu verkrijgbaar en zijn erg populair. Ben er dus snel bij om zeker te zijn van je ticket. Het arrangement ziet er als volgt uit: een hele avond onbeperkt bier, fris, wijn en mixdranken inclusief bubbels, vuurwerk, oliebollen en spetterende 12 uur show voor 60 euro. Er staan gedurende de hele avond diverse foodstands voor u klaar, waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt.

New Years Eve: The Party

Dit jaar zullen diverse dj’s zorgen voor heerlijke herkenbare en knallende disco hits. De avond is compleet met een spetterende live disco band. De popzaal en de foyer krijgen ieder een complete metamorfose met verlichte dansvloer. Er vindt een silent disco plaats in de foyer en ook aan een foodcorner en fotobooth is gedacht! We toosten samen om 00.00 uur op een spetterende uiteinde met heerlijke bubbels en vuurwerk. Zorg dat je bij deze jubileum editie aanwezig bent en tel samen met jouw vriendengroep, familie of collega’s af tot 2020.

Bestel uw tickets online via de website van De Cacaofabriek: www.cacaofabriek.nl of aan de receptie van De Cacaofabriek. Volg De Cacaofabriek ook op facebook en zet jezelf op aanwezig bij het evenement: www.facebook.com/events/978633878965294/. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met sales@cacaofabriek.nl

191017_de-Cacaofabriek_NYE_Poster

374 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *