Jule Frantzen nieuwe directrice Dr.-Knippenbergcollege

Vandaag is binnen het Dr.-Knippenbergcollege, dat deel uitmaakt van OMO Scholengroep Helmond, bekendgemaakt dat Jule Frantzen (46) per direct is benoemd tot nieuwe directrice van het Dr.-Knippenbergcollege in Helmond.

Een langgekoesterde wens

Jule Frantzen was tot haar benoeming afdelingsleider van de mavo op het Dr.-Knippenbergcollege, een functie die ze bekleedt sinds de zomer van 2018. Daarvoor was ze 21 jaar lang als docent Nederlands en teamleider actief op diverse middelbare scholen in Deurne. Frantzen is geboren en getogen in Helmond; zelf genoot ze haar middelbare opleiding op het Carolus Borromeus College. “Voor mij is een langgekoesterde wens uitgekomen. Het is mooi dat ik dit kan gaan doen op het Dr.-Knippenbergcollege, een school waar ik in korte tijd van ben gaan houden. Ik kwam hier om verder te bouwen aan de mooie mavo-afdeling die we hebben, en keek al snel mijn ogen uit. Wat hier allemaal gebeurt, is uniek. De school heeft een groot innovatief vermogen. Ik zag de vacature en wist: dit is een kans waar ik voor wil gaan. Ik vind het bijzonder dat ik nu richting mag geven aan ontwikkelingen als de nieuwbouw, eigentijds en contextrijk onderwijs en de verbindingen van onze leerlingen met de maatschappij. Ik ben er trots op dat ik dit samen met al mijn collega’s mag gaan doen.”

Weloverwogen

Paul Metzemaekers, rector van OMO Scholengroep Helmond, stond er niet alleen voor bij de benoemingsprocedure. Een commissie met daarin een ouder, een leerling en verschillende medewerkers heeft na een reeks gesprekken een weloverwogen keuze gemaakt; de beslissing was unaniem. Met Jule Frantzen staat er op het Dr.-Knippenbergcollege voor het eerst een vrouw aan het roer.Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
 👉Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:       info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

333 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *