Kaarten afhalen voor Ouderenmiddag bij de De Kluppels

Tranen van het lachen en arm in arm meelallen met bekende artiesten en oude bekenden: Dat is de Ouderenmiddag van De Kluppels. Zondag 17 februari kunnen alle 65-plussers uit Mierlo-Hout weer genieten van de speciale carnavalsmiddag.

Alle ouderen zijn deze middag van 12:30 uur tot 17:00 uur van harte welkom in Hoftempel De Geseldonk. De zaal gaat om 12:15 uur open. Ook dit jaar staat er weer een geweldig programma voor de ouderen klaar. Met amusement van onder meer Niks en un Bietje en geklets van tonproaters Jasper van Gerwen en Berry Knapen gaan de Houtse Kluppels de ouderen weer een onvergetelijke dag bezorgen. Voor de lekkere meelallers heeft carnavalsvereniging De Kluppels dit jaar weer een absolute ster uitgenodigd. Wie dat is, houden we nog even geheim.

De toegang voor deze middag is gratis. De kaarten voor de Ouderenmiddag zijn zaterdag 2 februari tussen 11:00 uur en 12:00 uur op te halen in de ontmoetingsruimte van de Geseldonk. U hoeft vooraf geen kaarten te reserveren. Maximaal twee kaarten per persoon. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat kaarten aan inwoners buiten Mierlo-Hout worden doorgeven. Elk jaar moeten mensen teleurgesteld worden omdat de kaarten op zijn. Wees er dus snel bij, want vol=vol.

 

703 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *