De kampioenen van Dansvereniging X-perience

In het weekend van 13 en 14 april hebben de dansers van DV X-perience deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen in schaatsparadijs Minli te Landgraaf.

Dance X-perience is in de categorie Show Freestyle Hoofd Sportklasse Nederlands Kampioen geworden. Deze groep heeft vorige week ook de Europacup Finale welke plaats vond in Overloon gewonnen, waarmee zij al waren voorzien van een startkaart voor de Europese Kampioenschappen.

Daarnaast is Funky X-perience in de categorie Show Modern Jeugd Sportklasse Nederlands Kampioen geworden.

Tijdens het Nederlandse Kampioenschap in Landgraaf hebben ook alle andere dansen van DV X-perience goed gepresteerd. Vice-Nederlands Kampioen zijn geworden de Dancegarde en Dancemodern, Jeffrey. De Teenshow en de Funkygarde hebben een mooie 3e plaats in de wacht weten te slepen.

Op 3, 4 en 5 mei 2019 vinden in Frankfurt Duitsland de Europese Kampioenschappen in de Garde & Showdanssport plaats, de volgende dansen zullen hier aan deelnemen: Lonne, Funky (Garde & Modern) Dance (Garde, Modern & Freestyle) en Jeffrey.

Lijkt het je leuk om ook deel uit te kunnen maken van onze dansvereniging of wil je graag meer informatie neem dan eens een kijkje op www.dvxperience.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

783 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *